Segítség

A Keresd a Biztonságot 12 hetes tippelős játék, amely során a két hetente megjelenő retusált bankjegyeken kell megtippelned az egyetlen hibát. Hol a hiba? Vegyél kezedbe egy valódi bankjegyet, hasonlítsd össze a heti feladványban található bankjegy képével és keresd meg az egyetlen különbséget!

A hibához legközelebb eső cella vagy cellák jelölése a nyerő tipp. Amennyiben több cellában található az egyetlen hiba, minden cella megjelölhető, de elegendő egy cellát is megjelölni a helyes tippeléshez.

A helyesen tippelő játékosok közül azok nyernek, akik adott napon a legközelebb adták le a tippet a nyerő pillanathoz képest. Összesen 10 nyerő pillanat van minden időszakban.
Az időszakok végén természetesen felfedjük a megfejtést. Minden második hét egy újabb esély!

Legyél Te is bankár! Tippeld meg a bankjegyek képein található hibát és nyerj egy Apple iPad-et!

Az oldalon minden második héten találsz egy újabb bankjegyet ábrázoló képet, amelyen valami másképpen szerepel, mint az eredeti bankjegyen, mivel a játék kedvéért megváltoztattuk.
Add le tipped a retusált képen! Jelöld meg, szerinted hol található a hiba!

A tippeket minden második héten hétfőn 0:00 órától következő hét vasárnap éjfélig tudod leadni. A játék végén megjelenítjük a valódi képet, amelyen látható a valódi bankjegy, illetve a biztonsági elemek helyzete, így Te is megtudhatod, hogy jól tippeltél-e.
Amennyiben a nyerő pillanathoz legközelebb adtad le jó tippedet, iPad-et nyerhetsz, vagy Tiéd lehet a Gazdálkodj Okosan! társasjátékok egyike.

Köszönjük, hogy játszol velünk! További nyereményekről és tudnivalókról tájkozódhatsz a játékszabályzatból!